Indhent byggetilbud på tlf.: ​48 71 22 55 eller send e-mail til lfh@perfekta.dk

Din elektriker og samarbejdspartner inden for alt i el

Vores elektrikere sørger for installation, service og vedligehold af såvel større som mindre opgaver inden for industri, erhverv, kommuner, institutioner, boligforeninger og private kunder.

Hos os får du en elektriker, der er fleksibel, effektiv og kompetent, ligesom vi altid forstår at sætte os i kundens sted.

På den måde sørger vores elektrikere for individuelle løsninger, der er tilpasset dine behov og ønsker.

​Kvalitetsarbejde med vores autoriseret elektriker

Vores elektrikere er autoriserede elektrikere, der leverer brugervenlige og driftssikre løsninger til alt fra almindelig elinstallationer og fibernetværk til adgangskontrol og avancerede sikringsanlæg.

Alt inden for elektricitet og elektriske apparater er i konstant udvikling, og derfor er det en naturlig del af vores faglighed at være opdateret med den seneste nye viden inden for elektrikerbranchen. Derved er du sikret at få en elektriker, der forstår sig på dine installationer, og en elektriker, som kan give gode råd og vejledning til nye apparater, der vil gavne din eller dine ansattes hverdag.​

Elektriker i hele København og Nordsjælland

Som elektriker ved vi, hvor vigtige elinstallationer og anden el er i enhvers hverdag og for en virksomheds daglige drift. Derfor tilbyder vi døgnservice i hele København og området op til Nordkysten.

Med os er du derfor altid sikret elektricitet døgnet rundt.

Kontakt din elektriker i dag

Skal I bygge om eller bygge til, står vi også til rådighed som elektriker, så el-arbejdet bliver udført autoriseret og sikkert.

Vi er klar ved telefonen på 48 71 22 55.

Du er også velkommen til at skrive til os via tilbudsformularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

​Perfekta ApS

Møllebakken 2
​3200 Helsinge

CVR: 35865810

lfh@perfekta.dk

Brug for hjælp?

​48 71 22 55

Vi står klar til at hjælpe dig.

Mandag-fredag: 09.00 - 16.00​