+45 4871 2255

Den løsningsorienterede partner​

Få den bedste start på dit byggeprojekt sammen med os. Vi tilbyder alle former for nybygning, nedbrydning og renovering.

KONTAKT OS

Om os

Perfekta løser alle typer opgaver indenfor nybygning, ombygning, renovering og skader, små som store. 

I Perfekta lægger vi vægt på at finde løsningerne frem for at se problemerne. Kunderne – og vores kunders kunder – er i centrum, når vi går ind i en opgave.

Samarbejdet skal være baseret på åbenhed og tillid med en gensidig og løbende afstemning af forventninger, så vi kan justere og forbedre vores byggeproces.

Vi benytter os af de bedste planlægnings- og styringsprocesser, og alle som er involveret i arbejdet får uddelegeret et ansvar for at skabe de mest optimale løsninger sammen med kunden.

Vores samarbejdspartnere

Perfekta samarbejder med de bedste leverandører, så vi kan tilbyde et stort udvalg af materialer af den bedste kvalitet.

Skal du bygge, klarer vi opgaven – Foretrækker du opgaven løst som en total- eller hovedentreprise kan vi også hjælpe dig.​

Byggeri med os foregår uformelt, engageret og nærværende i enhver henseende.

Tidlig dialog og fælles udvikling skaber det bedste produkt.

Men uanset hvor i forløbet vi kommer ind,vil vi gerne være tæt på opgaven og alle dens parter. Vi tror på et værdiskabende samspil.

Vi ønsker at agere som en løsningsorienteret partner med fokus på sparring og smidighed. Det giver et bedre, anderledes og udbytterigt samarbejde.

Ethvert byggeri skal give mening for slutbrugeren. Det er det vigtigste.

Derfor begynder den rigtige løsning med en grundig afklaringsfase og en præcis opgaveformulering. Det giver bedst mulige slutprodukt - og en bedre overdragelse af byggeriet til bygherren.

Vi tilbyder​

Perfekta tilbyder erfaring og kompetencer inden for stort set alle typer af byggeri.

Ved konstant at opbygge og udvikle organisationen vil nytænkning og service til vores kunder være højt prioriteret. Og gennem god ledelse og information, vil vi sikre motivation og arbejdsglæde, og derigennem skabe et resultat som de bedste i branchen.​​​

Den løsningsorienterede partner

Få et tilbud på din opgave
Ring mig op/Kontaktformular
 • PC Schematic

  Opførelse af PC Schematics nye domicil i Roskilde.

  Domicilet er indrettet med glasvægge, så der er er åbent og lyst miljø for medarbejderne.

   

   

   

   

   

  Se flere referencer
 • Privat børnehave

  Perfekta har i samarbejde med Ing. Aksel V. Jensen A/S, for Helsinge Realskole udført Bøgeskovgård børnehave.

  Børnehaven er beliggende på en gamle landejendom Bøgeskovgård i Helsinge. Ejendommens hovedhus bliver nærmest som det eneste, stående i forbindelse med byggeriet. De to længer hvori børnehaven skal have lokaler, er helt nye.

  Produktionen af varmt vand og varme foregår ved hjælp af varmepumper. Byggeriet ønsker en grøn profil.

  Se flere referencer